Ţinute versatile

Toate avem o mare dilemă atunci când vine vorba despre ţinute confortabile dar totuşi potrivite diferitor ocazii. În încercarea de a vă ajuta să alegeţi, v-am pregătit o serie de sugestii:

Pentru o “cină cu prietenii” am ales rochia verde-crud, trenciul albastru şi pantofii nude. Îmi plac culorile vesele pentru serile asezonate cu voie bună şi râsete între prieteni. Pantofii nude sunt un must în fiecare garderobă, aceştia fiind extrem de uşor de asortat şi având o uimitoare abilitate de a salva o ţinută colorată sau all black.

DSC_5292 - Copy

Păstrând cromatica albastru şi verde – una din cele mai reuşite combinaţii de culori, după părerea mea – am ales o rochie cu un imprimeu “color block”, asimetrică, asortată cu botine şi colanţi negri pentru o ţinută de zi cu zi.

DSC_5394 - Copy

“Girls night out”: pentru acest look influenţele rock şi-au spus cuvântul! Rochia roşie este completată în mod chic cu o jachetă de piele neagră, adăugând o notă sexy ţinutei. Haina de piele a revenit toamna trecută în atenţia marilor case de modă şi îşi menţine statutul şi în tendinţele primăvară-vară, fiind perfectă pentru a crea cele mai controversate şi fashionable ţinute.

DSC_5334 - Copy

La sfârşit de săptămână, ţinutele trebuie să fie comode, simple, asortate fără efort. Un cardigan scurt cu imprimeuri florale, un top simplu alb şi o pereche de skinny jeans sunt ţinuta perfectă pentru cafeaua de sâmbătă dimineaţa.

DSC_5416

Pentru seară, puteţi schimba doar top-ul cu unul mai glamour şi ţinuta de “drink out” este gata!

DSC_5424 - Copy

Dacă optaţi pentru o ţinută de inspiraţie retro, atunci puteţi combina o cămaşă nude cu o pereche de colanţi negri.

DSC_5495

Orice alegere faceţi, vă sfătuiesc să achiziţionaţi piese vestimentare versatile, care pot fi adaptate în funcţie de ţinută şi ocazie, şi, mai ales, care vă avantajează.

Foto: Adrian Hădean, Model: Raluca Şandor, Mulţumiri Magazin Guess (Iulius Mall)

Laura Opriş
Laura Opriş

Bine aţi venit în lumea mea! O lume a modei dusă la extreme (prea fashionable vs. I don’t care) şi a “uniformelor” de stradă. De la o vreme mi-a “crescut” de la sine un al “şaptelea simţ” (al şaselea, se subînţelege, sunt femeie), un simţ al observaţiei, un “ochio-miroso-gusto-auzo-tactilo-feminino++” în ceea ce priveşte ţinutele care îmi zgârie retina deja afectată de fotofobie (aşadar bling-bling-urile sunt un no go absolut!). Vă propun să facem haz de necaz(-ul altora) şi să aruncăm măcar o privire în oglindă înainte de a păşi din casă. Face minuni. Promit!