Colectiv A prezintă: „Gustavia”, un spectacol de teatru-dans (UPDATE)

UPDATE: Spectacolul va fi urmat de o discuţie cu artistele, unde atât presa, cât şi publicul interesat este invitat să participe.

Marţi, 23 octombrie, la ora 20:00, Teatrul Naţional Cluj-Napoca va găzdui spectacolul de dans-teatru „Gustavia”, de şi cu Mathilde Monnier şi La Ribot. Artiste apreciate internaţional, protagonistele vor flirta, pe rând, cu cabaretul şic şi cu flamboaianţa unui go-go show.

Un proiect al Asociaţiei Colectiv A, manifestarea este gândită ca un preambul la Festivalul TEMPS D’IMAGES, care va avea loc în luna noiembrie.

Biletele vor costa, în funcţie de categorie, între 10 şi 25 de lei şi vor putea fi cumpărate de la Agenţia de Bilete a Teatrului Naţional (Piaţa Ştefan cel Mare, numărul 14), de marţi până duminică, în intervalul orar 11:00-17:00, precum şi în ziua spectacolului, de la faţa locului.

Festivalul TEMPS D’IMAGES va prezenta publicului clujean o serie de spectacole de dans contemporan, teatru, expoziţii, concerte, proiecţii de filme experimentale şi scurt-metraje.

Sursa foto: Colectiva.ro

No Comments Yet

Comments are closed