Classy & Fabulous!

Foto: etsy.comShopping-ul – pasiunea tuturor femeilor – a căpătat o amploare din ce în ce mai mare datorită globalizării şi a consumerismului epocii noastre.

De la copiii de gradiniţă până la bunici, toţi înţelegem cuvântul shopping. Într-o zi îl “simţim” de nenumărate ori. La televizor. Pe panouri publicitare. În visul cu ochii deschişi în timp ultimului avertisment din partea şefului… (Mamăăă mai poate nenea ăsta?! Eu nu-mi pot lua gandul de la sandalele pink de ieri… Sunt perfecte!)

Am văzut până şi emisiuni TV dedicate în exclusivitate shopping-ului.

O idee interesantă la bază, însă outcome-ul m-a dezamăgit. Astfel, încercând să învăţăm din greşelile altora, vă propunem o secţiune de shopping utilă. Nu ne vom lăfăi în branduri, nici nu ne vom împodobi ca un pom de Crăciun. Vă vom sugera ţinute specifice pentru diferite ocazii (“Meet his parents look”; “First date look” sau de ce nu “After break-up look”J), accesibile, care pot fi achiziţionate de pe plaiurile mioritice sau online (de-o vreme, iubesc shopping-ul online, îţi dă posibilitatea să-ţi “construieşti” întreaga ţinută). Vă vom sugera cum să transformaţi o ţinută banală într-una  fabulous…  şi vă vom ţine la curent cu trend-urile în materie de fashion.

Iubesc frumosul. Ador clasa.

Shopping-ul e şi pasiunea mea! Am zis!

Sursa foto: www.etsy.com

Laura Opriş
Laura Opriş

Bine aţi venit în lumea mea! O lume a modei dusă la extreme (prea fashionable vs. I don’t care) şi a “uniformelor” de stradă. De la o vreme mi-a “crescut” de la sine un al “şaptelea simţ” (al şaselea, se subînţelege, sunt femeie), un simţ al observaţiei, un “ochio-miroso-gusto-auzo-tactilo-feminino++” în ceea ce priveşte ţinutele care îmi zgârie retina deja afectată de fotofobie (aşadar bling-bling-urile sunt un no go absolut!). Vă propun să facem haz de necaz(-ul altora) şi să aruncăm măcar o privire în oglindă înainte de a păşi din casă. Face minuni. Promit!